Begeleid Bewegen

Onder de noemer ‘Begeleid Bewegen’ bieden wij diverse lessen in groepsverband met veel aandacht voor individuele klachten of beperkingen. In onze sfeervolle oefenzaal trainen wij kleine groepen van maximaal zeven personen. Hierdoor is er letterlijk en figuurlijk veel ruimte voor persoonlijke begeleiding.

Begeleid Bewegen is geschikt voor iedereen die:

  • actief wil herstellen van een blessure of operatie aan spieren, gewrichten, pezen of banden
  • last heeft van gebrek aan conditie of uithoudingsvermogen als gevolg van een reumatische,  neurologische of andere chronische aandoeningen
  • vanwege een lichamelijke klacht of beperking extra begeleiding nodig heeft

Onze programma’s

Medische Fitness: voor mensen met een lichamelijke beperking of ongemak die hun conditie op peil willen brengen of fitter door het leven willen gaan. Tijdens de groepslessen werkt u aan stabiliteit, balans, kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen. De trainers zullen op individueel niveau aandacht besteden aan eventuele klachten en beperkingen.

Pilates-matlessen volgens de methode Hodges: zie onze Pilates-pagina

Circuittraining: Met behulp van professionele cardio-apparatuur en trainingsaccessoires traint u kracht en uithoudingsvermogen. Tijdens de lessen is er alle aandacht voor individuele klachten en beperkingen en worden de oefeningen naar behoefte en kunnen aangepast.

U wordt begeleid door gediplomeerde fysiotherapeuten

De groepslessen worden verzorgd door Henriëtte de Neve en Renata Pronk. Beiden zijn fysiotherapeut en gespecialiseerd in het trainen van mensen met een lichamelijke beperking en pijnklachten. Wilt u meer informatie, weten welke les het beste bij u past of een proefles volgen? Bel ons en vraag naar Henriëtte of Renata.

U betaalt € 110,= voor een serie van 10 lessen.

Overzicht lestijden