Het team van Fysiotherapie de Neve & van Alphen

Wat vindt u van onze nieuwe website?

Als je dagelijks bezig bent met ontwikkelingen en vernieuwingen in je vak, zou je bijna vergeten dat vernieuwing in je communicatie ook belangrijk is. Daarom lanceren we nu vol trots onze nieuwe website. In heldere teksten, frisse beelden en herkenbare kleuren laten we zien, waar Fysio Centrum Den Haag vandaag de dag voor staat. Eigenlijk kun je onze visie voor de praktijk van vandaag en morgen met drie P’s samenvatten: Professioneel, Persoonlijk en Passie.

Professioneel heeft voor ons alles te maken met kwaliteit: wij stellen hoge eisen aan onze behandelaars en hun behandelingen, aan onze praktijkruimtes en de apparatuur die wij gebruiken en het behandelplan dat wij met u doorlopen.
Persoonlijk: u vertrouwt ons uw lichaam en gezondheid toe, het meest kostbare dat u hebt. Dat doet u alleen, als wij uw vertrouwen kunnen winnen door een respectvolle houding, een luisterend oor, een plan van aanpak dat past bij uw klachten en uw persoonlijkheid en een realistische voorspelling van het resultaat van de behandeling.
Passie: onze drijfveer om dagelijks het beste van onszelf te geven en ons te blijven ontwikkelen. We volgen met plezier bij- en nascholingen en nieuwe opleidingen om ons te specialiseren in nieuwe technieken en methodes binnen ons vakgebied.

Wij zijn heel benieuwd wat u van onze website vindt. Mist u nog dingen, hebt u ideeën voor nieuws en tips of bent u tevreden met wat u ziet? Deel het met ons, dat stellen we erg op prijs.

Lees meer van