Fysiotherapie zonder verwijzing

Vanaf 1 januari 2006 kunt u een afspraak maken voor fysiotherapie zonder verwijzing van huisarts of specialist. Dit noemt men directe toegankelijkheid. Als deze directe toegankelijkheid door uw zorgverzekeraar is opgenomen in de polisvoorwaarden, dan zullen de kosten van de intake en/of behandeling(en) bij Fysio Centrum Den Haag volledig worden vergoed.

Hoe gaan we te werk bij fysiotherapie zonder verwijzing?

Heeft u een afspraak voor fysiotherapie gemaakt zonder verwijzing om bijvoorbeeld rugpijn tegen te gaan? Tijdens de eerste afspraak, de intake, stellen we door middel van gerichte vragen, tests of andere lichamelijk onderzoek binnen een beperkte tijd (circa tien minuten) vast of een behandeling in onze praktijk wenselijk is. Mocht dat niet het geval zijn, dan kunnen wij u doorsturen naar bijvoorbeeld uw huisarts of een gespecialiseerde behandelaar uit ons netwerk. Na het bepalen van de juiste aanpak kan één van onze fysiotherapeuten vaak direct met u aan de slag. We informeren en adviseren u over uw klacht en wij bieden u, indien nodig, een passend behandelplan aan.

Maak een afspraak zonder verwijzing

Worden de kosten van de intake niet door uw zorgverzekeraar vergoedt? Dan vragen wij u deze contant of per pinbetaling te voldoen. Voor meer informatie over een afspraak voor fysiotherapie zonder verwijzing of om een afspraak te maken kunt u contact met ons opnemen.