Kwaliteit

Gediplomeerd en geregistreerd

De titel fysiotherapeut is wettelijk beschermd. Wie de officiële studie heeft afgerond, aan alle basiseisen voldoet en staat ingeschreven in het BIG-register van de overheid, mag zelfstandig patiënten behandelen als fysiotherapeut.

Al onze fysiotherapeuten zijn gediplomeerd Algemeen Fysiotherapeut en hebben zich daarnaast nog gespecialiseerd in een specifieke behandelmethode en/of beweegprogramma’s. Ze volgen continu bij- en nascholingen om u te behandelen volgens de meest recente richtlijnen van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie).

Onze fysiotherapeuten zijn geregistreerd in het BIG-register voor zorgverleners en ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR).

Het CKR is door de beroepsorganisatie KNGF in het leven geroepen om de kwaliteit van fysiotherapie nog verder te stimuleren. Wie aan alle kwaliteitseisen voor behandeling, praktijkervaring, (bij)scholing en vakoverleg voldoet en werkt volgens de KNGF-richtlijnen, mag zich in het CKR inschrijven.

Respect en vertrouwen

Wij hechten veel belang aan wederzijds respect en vertrouwen. Onze fysiotherapeuten zullen er alles aan doen om uw privacy te respecteren en u het gevoel te geven dat u bij hen in vertrouwde handen bent.

Persoonlijk behandelplan

U mag van ons een professioneel advies en een persoonlijk behandelplan verwachten. Daarom starten wij de kennismaking met u altijd met een intakegesprek, ook als u al vaker in de praktijk bent geweest. De fysiotherapeut luistert naar de reden van uw komst en uw wensen tot verbetering. Hij kijkt samen met u naar uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met zijn adviezen en oefeningen zorgt hij ervoor dat u weer beter kunt bewegen.

We streven niet alleen naar een spoedig herstel of een duidelijke vermindering van uw klachten maar ook naar het voorkomen van nieuwe blessures.

Professionele praktijkruimtes en een sfeervolle oefenzaal

Onze behandelkamers zijn comfortabel ingericht en in onze sfeervolle oefenzaal zult u zich zeker thuis voelen. Alle apparaten in de kamers en de oefenzaal worden jaarlijks gecontroleerd op veiligheid en resultaat.