Revalidatietraining en preoperatieve fysiotherapie

Heeft u net een operatie of blessure achter de rug en heeft u nood aan revalidatie bij een praktijk in Den Haag? Revalidatietraining bespoedigt het herstel van blessures of een operatieve ingreep. Preoperatieve fysiotherapie zorgt ervoor dat uw lichaam voor de operatie in optimale conditie is. Als een chronische aandoening een aanslag is op uw conditie en uithoudingsvermogen, geeft revalidatietraining van Fysio Centrum Den Haag u weer fysieke en mentale kracht.

Wanneer is bij fysiotherapie voor revalidatie nodig bij onze praktijk?

Het doel van een revalidatietraining is dat het herstel van operatieve ingrepen en blessures bespoedigd wordt, eventueel dankzij manuele fysiotherapie. Revalidatie bij Fysio Centrum Den Haag is geschikt voor iedereen die:

  • Snel en doeltreffend wil herstellen van blessures of operaties aan bijvoorbeeld spieren, gewrichten of pezen
  • Last heeft van gebrek aan conditie of uithoudingsvermogen als gevolg van een chronische aandoening
  • Zijn of haar lichaam zo goed mogelijk wil voorbereiden op een operatie

Doelstelling van de revalidatietrainingen

De revalidatie die gegeven wordt bij Fysio Centrum Den Haag, richt zich voornamelijk op uw conditie, uithoudingsvermogen en krachtopbouw. Wij helpen u om bijvoorbeeld meer kracht en weerstand te krijgen in uw schouders of rug. Onder deskundige begeleiding werkt u aan een spoedig herstel van een blessure of een operatieve ingreep. Ook kunt u zich voorbereiden op een operatie door te werken aan een zo optimaal mogelijke conditie.

Laat een trainingsprogramma op maat opstellen

Na een intake door een van onze fysiotherapeuten stellen wij een persoonlijk trainingsprogramma voor uw revalidatie op. Samen met u kiezen we voor een individueel oefenprogramma of voor trainen in groepsverband. In beide gevallen wordt u continu begeleid door een van onze fysiotherapeuten. Zij hebben cursussen gevolgd voor medische fitness en revalidatietraining en worden continu bij- en nageschoold, om u een uitdagend programma te bieden volgens de laatste inzichten in revalidatietechnieken. In aanvulling op de trainingen kan de therapeut bandages en tape gebruiken om het lichaam tijdens en na de training te ondersteunen. Ook voor revalidatie na corona zijn wij beschikbaar.

Plan een afspraak in voor revalidatietraining

Bent u benieuwd naar hoe de training voor revalidatie er bij ons uitziet? Plan snel een afspraak in en ga voor maximaal herstel. Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via 070 36 81 780. U kunt ook altijd een afspraak maken aan de hand van ons contactformulier.