Revalidatietraining en preoperatieve fysiotherapie

Revalidatietraining bespoedigt het herstel van blessures of een operatieve ingreep. Pre-operatieve fysiotherapie zorgt ervoor, dat uw lichaam voor de operatie in optimale conditie is. Als een chronische aandoening een aanslag doet op uw conditie en uithoudingsvermogen kan revalidatietraining u weer fysieke en mentale kracht geven.

Revalidatietraining en preoperatieve fysiotherapie is voor iedereen die:

  • snel en doeltreffend wil herstellen van een blessure of operatie aan spieren, gewrichten, pezen of banden
  • last heeft van gebrek aan conditie of uithoudingsvermogen als gevolg van een reumatische, neurologische of andere chronische aandoeningen
  • zijn of haar lichaam zo goed mogelijk wil voorbereiden op een operatieve ingreep

Doelstelling trainingen

Onze trainingen zijn erop gericht om uw conditie, uithoudingsvermogen en kracht te verbeteren. Onder deskundige begeleiding werkt u aan een spoedig herstel van een blessure of een operatieve ingreep. Ook kunt u zich voorbereiden op een operatie door te werken aan een zo optimaal mogelijke conditie.

Trainingsprogramma op maat

Na een intake door een van onze fysiotherapeuten stellen wij een persoonlijk trainingsprogramma voor u op. Samen met u kiezen we voor een individueel oefenprogramma of voor trainen in groepsverband. In beide gevallen wordt u continue begeleid door een van onze fysiotherapeuten. Zij hebben cursussen gevolgd voor medische fitness en revalidatietraining en worden continue bij- en nageschoold om u een uitdagend programma te bieden volgens de laatste inzichten in revalidatietechnieken.

In aanvulling op de trainingen kan de fysiotherapeut bandages en tape gebruiken om het lichaam tijdens en na de training te ondersteunen.