Manuele fysiotherapie in Den Haag

Bent u op zoek naar een specialist in manuele fysiotherapie in Den Haag? Kom dan langs bij Fysio Centrum Den Haag! Manuele fysiotherapie is de oplossing voor mensen die moeite hebben met het bewegen van één of meerdere gewrichten en daar vaak pijn bij ondervinden. Door specifieke oefeningen te doen, verdwijnen uw klachten als sneeuw voor de zon.

Welke klachten kunt u verhelpen met manuele fysiotherapie?

Er zijn verschillende klachten die aangepakt kunnen worden met manuele fysiotherapie. Wij zetten een aantal voorbeelden voor u op een rijtje:

  • Hoofdpijn in combinatie met bewegingsproblemen in de wervelkolom
  • Schouderklachten met pijn die uitstraalt tot in de armen
  • Hoge rugklachten met pijn in ribben en borst
  • Artrose van de heup
  • Lage rugklachten, eventueel met pijn die uitstraalt naar de benen
  • Duizeligheid bij het bewegen van de nek
  • Kaakklachten, eventueel in combinatie met nekklachten

 

Wat is de doelstelling van de behandeling bij manuele fysiotherapie?

Onze therapie is erop gericht om u te helpen als u pijnlijke en aanhoudende gewrichtsklachten heeft. Wij helpen u om uw natuurlijke manier van bewegen weer terug te vinden. Hierdoor herstelt het evenwicht in het lichaam, neemt de bewegingsvrijheid toe en verdwijnt de pijn.

Hoe verloopt de behandeling met manuele fysiotherapie?

Op basis van een persoonlijk behandelplan zal de professionele manueel therapeut tijdens een aantal behandelingen met u werken aan het herstellen van de natuurlijke bewegingen die passen bij uw lichaam. Deze bewegingen worden door pijn en/of stijfheid vaak vermeden. Door de gewrichten op een zachte, nagenoeg pijnloze wijze te bewegen, herstelt het totale evenwicht van uw lichaam en verdwijnen de klachten. Hierdoor beweegt u weer op een normale manier.

Maak direct een afspraak voor onze bewegingstherapie

Een verwijzing van een huisarts of specialist is niet altijd noodzakelijk. Bij ons maakt u daarom ook zonder verwijzing een afspraak voor een intakegesprek, een advies of een second opinion. Tijdens de eerste afspraak bepalen onze manueel therapeuten Michiel van Alphen en Menno Bakker of een behandeling in onze praktijk wenselijk is. Dit doen zij op basis van uw klachten en de beweeglijkheid van uw wervelkolom en andere gewrichten. Voor een vergoeding van de intake en eventuele behandelingen is de dekking van aanvullende fysiotherapie in uw zorgverzekeringspolis noodzakelijk. Heeft u vooraf nog vragen? Neem contact met ons op! Bel naar 070 36 81 780 of stuur een e-mail naar info@fysiocentrumdenhaag.nl.