Medische fitness

Bij Medische Fitness bieden wij fitness aan onder begeleiding van een fysiotherapeut. In onze sfeervolle oefenzaal trainen wij in kleine groepen van maximaal zeven personen. Hierdoor is er letterlijk en figuurlijk veel ruimte voor persoonlijke begeleiding met veel aandacht voor individuele klachten en beperkingen.

Medische fitness is geschikt voor iedereen die:

  • vanwege een lichamelijke klacht of beperking extra begeleiding nodig heeft bij het sporten
  • actief wil herstellen van een blessure of na een operatie
  • last heeft van gebrek aan conditie of uithoudingsvermogen als gevolg van reumatische, neurologische of andere chronische aandoeningen

Onze programma’s

Medische Fitcursus

Tijdens de groepslessen werkt u aan stabiliteit, balans, kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen. De trainers zullen op individueel niveau aandacht besteden aan eventuele klachten en beperkingen.

Circuittraining

Met behulp van professionele cardio-apparatuur en trainingsaccessoires traint u kracht en uithoudingsvermogen. Tijdens de lessen is er veel aandacht voor individuele klachten en beperkingen en worden de oefeningen naar behoefte en lichamelijke mogelijkheden aangepast.

U wordt begeleid door een gediplomeerde fysiotherapeut.

Wilt u meer informatie, een proefles volgen of wilt u weten welke les het beste bij u past? Bel of mail ons met uw vraag.

Meer informatie

Onze Medische Fitness fysiotherapeuten

Renata Pronk, Tessa Clasener, Stefano Das Neves Brito.