Therapieën

In onze praktijk helpen wij cliënten die in het dagelijkse leven belemmerd worden in hun bewegingen. Daarnaast begeleiden wij cliënten die verantwoord willen revalideren of onder toezicht van een fysiotherapeut willen deelnemen aan fitnessprogramma’s of Pilates.

Onze doelstelling

Onze therapieën en trainingsprogramma’s zijn erop gericht om u te helpen, uw dagelijkse bezigheden zo normaal of dragelijk mogelijk uit te voeren.

Onze aanpak

Onze ervaren therapeuten werken met een persoonlijk behandelplan. Samen met u kiezen we de meest effectieve therapie om uw klachten te verlichten of te verhelpen. We bespreken de duur van het programma en de te verwachten resultaten. Soms is een combinatie van fysiotherapie en beweging onder begeleiding aan te raden. Onze praktijk beschikt over een grote oefenzaal met diverse apparaten en faciliteiten voor het begeleid trainen van uw spieren en uw conditie.

Een verwijzing van een huisarts of specialist is niet noodzakelijk, u kunt bij ons direct een afspraak maken. Tijdens de eerste afspraak stellen wij vast, of behandeling in onze praktijk wenselijk is.

Onze fysiotherapeuten

Al onze teamleden zijn gediplomeerd algemeen fysiotherapeut en hebben zich daarnaast gespecialiseerd in specifieke klachten of behandelmethoden. We delen een enorme passie voor ons vak en volgen graag bij- en nascholingen om voorop te blijven lopen in onze behandelmethodes. U kunt ons vinden in het Centraal kwaliteitsregister Fysiotherapie.